Ett

Jag har aldrig varit bra att komma på rubriker. Därför har jag stulit en idé från en bekant och benämner mina inlägg med nummer. Alla idéer härstammar någonstans ifrån, eller hur?

Har haft ett väldigt jobbigt dygn. Är så förbannat trött! Är det stress eller håller jag på att bli sjuk?
Vi har fått ett datum på när Lukas utredning ska bli av. Den 22:a februari är första dagen vi ska träffa psykologen. Innan dess ska jag fylla i hundrasjuttioelva papper om Lukas, graviditeten, förlossningen och allt möjligt annat. Jag har redan skrivit 15 A4-sidor och har bara kommit 2/3 av frågorna. Börjar bli trött på att både tänka och skriva! Fördelen med att skriva är väl kanske att jag blir mer och mer säker på att mina aningar stämmer. Jag blir förvånad om resultatet blir annat än en diagnos för Aspergers syndrom. Jag har fått höra att jag inte ska gå något i förväg, men jag tycker att det är så tydligt.

Fick knappt upp Lukas ur sängen idag. Det tog över en timme att väcka honom. Tack och lov är Daniel ledig denna vecka och kunde ta hand om honom. Nu är han i alla fall i skolan – bättre sent än aldrig. Hoppas verkligen att BUP-läkaren sjukskriver honom på deltid så att han inte behöver ha det så här jobbigt varje dag.

Categories: Blogg