Snart får man slappa en stund! Det är nu läggdags för Lukas och dagens krångligaste stund har börjat. Han har redan fått utbrott 3 gånger.
1. Han vill inte stänga av sin dator och gå och lägga sig.
2. Han skäller på mig för att jag vill tvätta händerna efter toaletten. Han ska ju på toa NU!
3. Han skäller för att dom har satt datumen fel på yoghurtpaketet. (Det är inte fel, bara i hans huvud.)

Kvar att göra: Äta upp, borsta tänder, tvätta sig, krypa ner i sängen, natta, vatten, mulle. Jag räknar med att det kommer bli tjaffs om minst 50% av dessa saker. Sen! Sen får jag vila!

iPod Nano

Jag och älsklingen ska se ett avsnitt V och bara ha det bra. Kanske äter jag ett par chips för ovanlighetens skull. (En sisådär 10 chips borde jag kunna få ner om jag skippar kvällsmackan.) Måste bara se till att få i mig mitt protein innan. Ägg eller oxfilé är frågan…
Sen tror jag att det blir till att lägga en order på en iPod Nano (generation 6). Galet sugen på att kunna spela BRA musik när jag tränar och kanske kan man använda den till att få musik i köket också. Vore inte helt fel.

Imorgon bli en spännande dag. Spinning, GeoArt och besök hos fina vänner står på schemat.

Categories: Blogg

One Response so far.


 1. Daniel skriver:

  Och så här vart resultatet:
  4) Lukas gick och gjorde något helt annat i sitt rum.
  5) Efter tjat gick Lukas och la sig, men glömde att borsta tänderna.
  6) Efter tillsägelse om att gå och borsta tänderna säger Lukas att ”det är för sent för jag har redan klätt av mig”.
  7) Jag säger att han får gå och borsta tänderna naken eller klä på sig igen. Då blir Lukas förtvivlad över att Mulle är BORTA och aldrig kommer komma tillbaka.
  8) Jag lovar att hitta Mulle, då vägrar Lukas att gå ut ur sitt rum för att persiennerna inte är stängda. Jag tappar tålamodet och kör iväg honom till badrummet.
  9) Jag hittar Mulle medan Lukas borstar tänderna. Mulle låg i Lukas säng under en hög med andra nallar. Lukas är dock jättearg på mig för att jag höjde rösten åt honom.
  10) Ida förklarar att om man tjatar och tjatar och det ändå blir krångel hela tiden kan man tappa tålamodet. Lukas förstår inte och tycker ”men Daniel, använd hjärnan”. Sedan blir han förtvivlad över att alla i skolan hatar honom och säger ”jag vill inte gå till skolan mer mamma”.

  Det är verkligen hjärtkrossande och fruktansvärt jobbigt för oss alla tre just nu, samtidigt som det är svårt att låta bli att skratta åt alltihopa.