Tio

agat
Igår var det verkligen full rulle! Men vi kom till slut fram till GeoArt, som hade öppet! MEN inte f*n hade dom stenen vi ville ha! Ägarna (det vill säga dom med koll) var inte där och istället fick vi hjälp av en äldre man. Han verkade mest vilja visa oss vad HAN tyckte var häftigt och var inte lika intresserad av vad Lukas ville. Lukas började såklart gråta. Detta var inte vad vi hade planerat. Efter mycket om och men valde han i alla fall en rund bergskristall. Sen begav vi oss till KristallRummet. Åh jisses vad mycket stenar! Vi fick svårt att välja. Efter säkert en halvtimme hade i alla fall Lukas valt en Agatgeod som han ska få öppna idag. Han valde även en Jade, då den ska ge honom lycka. Jade är en lyckosten som dyrkats i Asien i 1000-tals år. Jade stödjer oss att förverkliga våra möjligheter, vara tålmodiga och trogna vårt mål. Den utstrålar stillhet, frid och inre harmoni. Sov med den under huvudkudden så minns du lättare dina drömmar. Det hjälper dig att förstå vilka känslor du förlöser med hjälp av drömmen.

När inhandlingen av stenar var klar åkte vi till Helene och Jesper. Känns som en evighet sedan vi sågs. Det var trevligt att träffa dom igen men som vanligt tyckte jag att det var jobbigt när Lukas var med. Det tar väldigt mycket av allas energi tror jag. Han är ju ganska krävande.
Vi pratade lite om diagnoser och liknande. Intressant att höra vad dom har att berätta, men nu snurrar det i mitt huvud igen.

Daniel och Lukas äter på Jensens

Sen gick vi på Jensens Bøfhus och åt mat. GALET bra köttbit jag fick! Den var så fantastiskt mör och fin. Såsen serverades i en skål bredvid och jag kunde välja bakad potatis istället för pommes. Min lycka var fullständig!

Categories: Blogg