tantrum

Vilken dag!
Hann precis sluta jobbet och äta lunch när telefonen ringde. Det var skolan. Lukas hade kräkts och mådde dåligt. Typiskt! Jag som skulle vabba för att åka till BUP! Tack och lov har jag världens bästa pojkvän som ställde upp med att ta hand om Lukas. Vi ringde FK och fick veta att det gick bra att vi båda vabbade för olika orsaker.

Mötet på BUP gick sådär. Läkaren där kunde inte sjukskriva Lukas eftersom dom inte träffats. Och att få en tid att träffas skulle ta flera veckor. Dom tyckte alltså att jag ska ta det med företaget som ska utreda Lukas (Cereb). Det betyder att vi måste vänta ytterligare en vecka.
Nu kanske det är hanterbart ändå, eftersom Lukas blivit sjuk och ändå måste vara hemma…

Categories: Blogg

One Response so far.


  1. Tilda skriver:

    Cereb är fantastiskt bra! Förstår att det är segt att vänta på en tid och det är det, men som sagt den gruppen är grym!

    *kramar om den fina underbara familjen*