Ikväll har jag och älsklingen suttit och gjort ett ”schema” åt Lukas, så han vet vad han ska göra varje dag. Faktiskt ganska asjobbigt eftersom jag själv inte alls är så strukturerad och föredrar att göra saker på känsla. Älsklingen däremot ville ju att vi skulle schemalägga mer. Då fick jag sätta stopp. Det funkar inte för mig. För så är det faktiskt…anpassningar i all ära, men dom ska fungera för mig också. Det handlar inte _bara_ om att anpassa vardagen så den fungerar för Lukas (eller Daniel). Nåväl, nu blir det till att testa vårt nya schema. Så snart Lukas är tillbaks i skolan kör vi igång.

Kvällen har annars varit helt okej. Lite krångel vid mat och läggdags. Han hade svårt att komma till ro, men nu tror jag att han sover. Han ligger och kramar stenen han fick av mig idag. Den kändes så passande. ”Mitt hjärta” står det på den. Och det är precis vad jag brukar kalla honom för – Mitt hjärta. 🙂

Jag frågade Lukas hur man visar om man älskar någon. ”Man kramas” var hans svar. Då frågade jag om man älskar alla man kramar? ”Näää. Men dom man älskar kramar man länge.”

Han är så bra!

Categories: Blogg