Idag har jag nog spenderat minst 5 timmar med att försöka få min nya Ipod att synca med iTunes (kännas igen av datorn). Men det vill sig bara inte! Det verkar vara konflikt med något annat program i datorn, eftersom det funkar bra på Lukas dator. Så vad kan det vara? Och är det något jag är villig att ”offra”? Just nu lutar det åt att skicka tillbaks ipod:en. Jag orkar inte klura längre. Ska se om älsklingen vill hjälpa mig försöka senare, men mitt tålamod är slut.
Skulle ha gjort en massa andra saker idag, men det har ju inte blivit av…

Lukas ska till skolan imorgon och jag till jobbet. Hoppas som fan att det ska gå bra. Helt tokigt att man ska behöva vara orolig över att låta sitt barn gå till skolan. Men så är min verklighet. Jag står inte ut med att se honom må dåligt.

Tycker det är jobbigt att behöva gå och vänta på diagnosen också. Jag känner mig ju så pass säker på att det ska bli en viss diagnos. Vill ju få hjälp att jobba framåt nu. Nu! NU!

Categories: Blogg