Natten till idag var jobbig. Fick inte alls sova som jag borde. Lukas vaknade ca. klockan 1 och kunde inte sova. Efter ungefär en timme somnade han på soffan. Det, i tillägg till att han hade svårt att somna när han la sig, gjorde honom trött. Jag fick snällt inse att han inte skulle kunna vara på fritids kl. 7 som jag planerat.

Klockan 8 kom vi iväg. Jag gick med honom till skolan, vilket verkade göra det lättare. Men han klagade hela vägen över hur ont i magen han hade. ”Mamma, jag har aldrig haft så här ont i magen förut”. Fy fan vad jag hatar att se att han mår dåligt.

Det gick i alla fall okej. Han klarade av dagen. En liten incident med en döende hund (som inte alls var döende) gjorde att jag fick åka i panik från jobbet 20 minuter tidigt. Men det blev en bättre dag än jag trott.

Imorgon ska jag och Hiro (vår hund) åka till mamma i Närkesberg. Vi ska på kurs i Örebro på lördag. Detta betyder att jag lämnar Lukas hemma med Daniel. Konstigt och lite jobbigt. Men garanterat nyttigt. Jag älskar mina pojkar!

När jag kommer tillbaks är det söndag. En dag kvar tills utredningen drar igång. Idag är det precis 29 dagar tills vi bör få veta resultatet. Så snart, men ändå så långt bort.

Categories: Blogg

One Response so far.


  1. Bager-Eli skriver:

    Tobias har oxå jättesvårt att sova. han har fått Circadin, en medicin som innehåller kroppens eget hormon och som gör det lättare att somna. Nu ska vi även prova bolltäcke, som sägs ha lugnande och avslappnande effekt! Hör med BUP om ni kan få ett sånt! 🙂 Man får låna gratis av landstinget