ÄNTLIGEN har jag fått tag på en läkare som verkar samarbetsvillig. Jag kom på att terapeuten jag själv går till jobbar deltid som skolsköterska. Jag rådfrågade henne och hon gav min numret till en läkare, som jobbar med barn. Ringde honom idag och han var jättetrevlig. Vi pratade ca. 15 minuter på telefonen (bara det är ju helt förvånande!). Han gav mig känslan av att detta kommer att ordna sig. Det ska inte vara några problem för mig att korta ner Lukas dagar tills vi har en permanent lösning. Han kommer HEM TILL OSS _IKVÄLL_!!! Och det är GRATIS! Jag är i chock-tillstånd! Så lättad! Men samtidigt lite panik. Nu måste jag skynda mig hem och städa. Det ligger tvätt överallt, saker överallt… *suck*

frågor-om-hjärtat
Snart kommer Emma med min bil också. Felet verkar vara kyla. Den tål inte kylan. *asg* Det blev i alla fall billigt att fixa, vilket känns skönt. Är jätteglad för att Emma och Micke hjälpt mig med detta. Antar att jag ska börja spara pengar till motorvärmare…

Categories: Blogg

2 Responses so far.


  1. Daniel skriver:

    Otroligt vilken skillnad det är på läkare.

  2. Bager-Eli skriver:

    Härligt!! Vilken tur att det finns såna guldkorn!