Äntligen! Doktorn kom hem till oss ca. klockan 18. Och det visade sig att det var samma läkare som vi träffade för ett år sedan. När Lukas gick på Smedbyskolan. Då träffade vi honom för att jag var orolig över Lukas och hans utveckling. Att han hade det svårt med vänner och var ganska nedstämd. Jag bad om en remiss till BUP.
Han kom ihåg oss. Och vi skulle självklart få hjälp nu. Han gjorde en hälsoundersökning på Lukas, som knappt orkade vara behjälplig. Han satt mest och gäspade och var sur.
Eftersom det är påsklov nu och vi ändå ska vara hemma så skriver han ett sjukintyg från och med vecka 10 och fyra veckor framåt. 50%. Precis som jag hoppades. Då hinner vi få resultatet av Lukas utredning och kan jobba på med en lösning.

Jag är så otroligt lättad över detta!! Det ska jag banne mig fira med Sveriges Mästerkock och en matsked glass!

Categories: Blogg

One Response so far.


  1. Bager-Eli skriver:

    Vad skönt för er!! Kram