Så är dagen slut. Äntligen kanske jag borde säga?
Stackars liten har svårt att sova. Han kom nyss upp och förklarade för mig att ”nu är jag så jävla (!!!) trött på dom här vattkopporna”. :S Han som aldrig brukar använda svordomar. Det är allvarligt. Jag lider så med honom, men kan ju inte göra så mycket mer än att finnas och trösta. Jag ger honom alvedon + tavegyl och det hjälper ju lite. Men jag kan inte ge för mycket.

Har fått klart ansökan till majblomman. Hoppas verkligen att dom vill bidra till en resa. Läkarintyg + intyg från sköterska/psykolog kommer i veckan och då kan jag få iväg dessa papper. Håll tummarna för oss!

Nu på kvällen hände en ganska jobbig sak. En tanke föll på plats. ADHD. Jag och Daniel läste på lite… och banne mig om jag inte tror att Lukas kan tänkas ha ADHD (eller något i den gruppen) också. Jag har inte trott det tidigare, men nu…. Mjo, det kan nog vara så.

Det är lite läskigt när saker som man själv upplevt som helt normalt och självklart inte visar sig vara helt normalt och självklart. Hur puckad är jag då, som trott det?!?

rosie2-gul

Daniel sa en klok sak. Det som egentligen är ett tecken på att det faktiskt inte är ”normalt” är den grad av trötthet vi känner. Det är sant. Jag har ofta sagt att jag förundras över andra mammor och hur mycket dom orkar. Har utgått från att det är jag som inte har den energi och kraft som man borde ha. Men nu inser jag att så är det inte. Jag orkar mer än dom flesta, och jag har en jävla kraft. Kom och lev en vecka i min vardag. I dare you!

Categories: Blogg

One Response so far.


  1. Fanny skriver:

    Ja du har en sån grym kraft och klarar allt!