Nu har jag fått ont i halsen. Huvudet känns tungt och jag gissar på att det är en förkylning på g. Precis vad jag behöver nu – NOT! Snarare behöver jag komma ut och göra något skoj. Gå på tivoli kanske? Istället ska jag ta mig ut och gå med hunden. Det är väl inte helt fel det heller eftersom solen skiner och luft kan göra mig gott. Men jag är lite nego-pego just nu. Motivationen ligger på -10.

Försöker få tag i doktorn för att få sjukintyg för Lukas vattkoppor. Han verkar svår att få tag på idag. Sen måste jag prata med försäkringskassan också. Vette tusan hur jag ska göra saker ju. Jag är inte van att VABBA och plötsligt har jag papper som ska fyllas i, och papper som jag verkar sakna. Kan det kanske ha att göra med att jag anmälde vård av barn på nätet? Men hur gör jag sen då? *suck* Ibland är saker för krångliga för mig. Då vill jag bara ge upp. Som med min iPod. Det funkar fortfarande inte, och nu har den bara legat här på bordet i över en vecka. Det lutar åt att den kommer förbli oanvänd…

Categories: Blogg