Sitter och väntar på att älsklingen ska komma. Vi ska ta oss ut för att äta, handla nässpray, hostdämpande och hundmat. Ska bli skönt att komma ut lite. Imorgon ska man ju jobba igen. Hoppas verkligen att jag mår ännu lite bättre då. Min energi är liksom -5.

Lukas vattkoppor är nästan borta. Skorporna har börjat ramla av så han kan gå till skolan imorgon. Shit vad det kommer vara skönt för oss att få lite rutin igen. Även om den inte blir som vi är vana vid. Imorgon är första dagen med halvtidssjukskrivning för Lukas. Sen ska vi troligen träffa doktorn igen imorgon kväll. Blir typ 3:e eller 4:e måndagen på rad som Lukas missar sin träning. Det är inte bra. Den enda ”hemifrån” aktivitet han har under veckan. Det är ju knäppt att vi inte kan få det att fungera.

Fick tips på en helgkurs för anhöriga till till personer med neuropsykiatriska funktionshinder. Den känns typ gjord för mig. Daniel verkar inte lika sugen på att åka. Tyvärr. Men jag kanske tar mig dig själv. Den som lever får se. Stresshantering är alltid bra i min bok.

Categories: Blogg