Det är fullständigt kaos!

Två dagar kvar tills vi får resultatet av Lukas utredning. Jag försöker att inte tänka så mycket på det, men det finns hela tiden där och pucklar på om min uppmärksamhet. Jag är livrädd för att dom ska ge Lukas fel diagnos! Säger dom något annat än Aspergers syndrom har jag 170 frågor kring det. VARFÖR skulle dom ge en sådan diagnos? Lukas var inte sen med språket – tvärtom! Han är riktigt språkbegåvad.
Farmor undrade om hon fick följa med när vi ska få resultatet av utredningen. Det kändes jobbigt att svara nej, men jag var tvungen. Jag förstår att många i omgivningen undrar vad som händer och varför och allt sådant. Jag är i samma läge. Jag måste förstå. Det handlar om Lukas bästa. Jag och han behöver få svar på våra frågor innan vi kan svara på dom frågor som omgivningen har. Läget är ganska akut. Lukas mår dåligt. Det är han som prioriteras just nu.

Mitt uppe i allt det här så händer det en massa andra saker. Daniel och jag går själva i terapi och det händer en massa saker med oss. Vi har börjat möblera om och flytta över saker från Daniel till mig så att vi ska kunna sova oftare tillsammans. Jag hoppas på att vi ska ta steget att flytta ihop snart, men det är hela tiden en balans för att Daniel inte ska stoppa svansen mellan benen.

Kaoset som omger oss just nu är tungt. För Lukas också. Men vi strävar mot ordning. Förhoppningsvis infinner den sig snart.

peace

Categories: Blogg

One Response so far.


  1. Tilda skriver:

    Kramar om den söta vackra familjen. *Håller tummarna för er* Ni är bäst!