Tusen tack till alla som gratulerat mig idag! Ni är så söta! All kärlek till er!

Dagen idag har varit…jobbig, rolig, kaosartad, mysig, rörig och jättebra. Allt på samma gång. I morse blev jag väckt av min älskling som kom med frukost på sängen. Sen bar det av till Lukas skola eftersom jag skulle följa med dom till Naturhistoriska museet. Det var mindre skoj. Hela resan var ostrukturerad och oplanerad. Vi missade bussar och hållplatser och väl framme sprang barnen omkring hejvilt. Det fungerar inte för Lukas. Han fick inte ut något av dagens äventyr. När vi åkte hem var han ledsen och ville att han och jag skulle åka dit ensamma en annan dag. Denna erfarenhet stärker _återigen_ min tanke om specialskola. Det funkar inte som det är nu. Ingen hänsyn visades gentemot Lukas behov och man kunde inte ens berätta om han skulle åka buss eller tåg. Det är INTE okej.

Lukas på Naturhistoriska

Lukas äter glass på Jensens

Efter en lång dag kom vi hem och han fick 1½ timme till att ta det lugnt och spela Nintendo DS. Sen bar det iväg till stan igen. Nu för att vi skulle ut och äta. Jensens är verkligen bra för oss! Det är så barnvänligt och Lukas var faktiskt väldigt lugn och glad. Han åt upp maten och åt dessutom TRE skålar med mjukglass.

Mamma gosar Lukas

Nu ville han såklart inte lägga sig och jag misstänker att han kommer få svårt att sova. Troligen vara jättetrött imorgon.

Mina fina födelsedagspresenter:

Idas födelsedagspresenter

Categories: Blogg