Usch och fy vilken morgon! Lukas är helt slutkörd efter gårdagen. Han vaknar jättearg och nästan skriker ”Mamma! Jag vill vara ledig idag! Jag är jättetrött!” Jag försöker lugnt och stilla förklara att det går inte. Det är ok att han är trött, men att han måste till skolan ändå. Sen fortsatte det. Gnäll, skäll och sura miner. Idag är jag värdens elakaste mamma. Jag fattar ingenting och det är mitt fel att Lukas kommer få skäll idag.

Att jag också känner att han behöver vara ledig efter en dag som igår spelar ju ingen egentlig roll.

spring
Vid lunch idag ska vi (jag och Daniel) till Ingridskolan. Åh, vad jag håller tummarna för att jag får ett bra intryck och att dom har möjlighet att ta emot Lukas. Vi funderar på att låta Lukas gå om Åk. 1 om det gör det lättare för honom att få en plats. För vi ser verkligen inte hur det ska fungera som det är nu.

Categories: Blogg