Usch och fy vad jag har sovit illa. Min rygg blir bara ondare och ondare och i natt kunde jag inte sova p.g.a. värken. Det var bara att gå upp och ta en tablett. Har fortfarande så ont i ryggen att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Klarar jag av att sova i denna säng en natt till? Jag tror ju att det är sängen som gör det. Men om jag nu åker och köper en mjukare säng…och det inte hjälper. Då blir jag knasigt irriterad. Ska man försöka stå ut med värken och avvakta sängbyte? Shit vad svårt det kan vara ibland. Det är ju inte så att pengar växer på träd, och jag har egentligen inte utrymme för ett sängköp…men vad ska man ta sig till då?

Idag när jag lämnade Lukas i skolan kom fröken fram till mig och sa att hon läst mitt mail. Hon tyckte att det var jättebra och att rektorn behöver en knuff. Det var skönt att höra att hon står på min sida. Hon skulle prata med rektorn idag och fråga honom vad dom ska göra.
Rektorn har såklart inte svarat på mitt mail. Det måste ju vara skitsvårt att klicka på ”svara” och skriva att han mottagit mailet och att han ska jobba fram ett förslag…eller något liknande för den delen.

Mamma med barn i famnen

Hade ett långt samtal med Lukas far igår. Det är ganska frustrerande för jag känner inte att vi är på samma våglängd. Eller kanske snarare så att vi inte har samma utgångspunkt? För mig är Lukas det absolut viktigaste och det är alltid det jag fokuserar på.
Jag erbjöd mig att komma med Lukas till London, men han sa en sak som gör att jag backar ganska mycket. Jag sa det inte till honom just då, men ända sedan vi pratade har jag gått och retat mig på det. Han sa att jag inte skulle komma i egenskap av förälder. !?!! Jag ÄR Lukas mamma, jag kommer alltid att vara och jag skulle aldrig försöka låta bli att vara det. Allt jag gör och säger är med Lukas bästa i åtanke! Så vad fan!? Varför skulle jag inte åka i egenskap av Lukas mamma? Behöver Lukas mig så finns jag där. ALLTID. Om jag ser att Lukas mår dåligt, oavsett orsak, så kliver jag in, i egenskap av mamma. ALLTID.

Categories: Blogg