Ida och Lukas grimascherar

Lukas håller på att bli sjuk. Hans temp är 38,5 vilket är detsamma som feber. Han är hes och har nästan tappat rösten plus att näsan rinner. Så här tycker vi om det –>

Min rygg är något bättre idag. Tack och lov. Igår höll jag verkligen på att bli galen! Nu hoppas jag att det ryggonda ger med sig helt, så att jag kan använda mina pengar till något annat än säng (vilket vi har en helt ok egentligen).

Imorgon har Daniel tänkt säga upp sin lägenhet. Det innebär att vi kommer bli sambos – igen. Det känns jättebra, samtidigt som det är lite konstigt. För ett par veckor sedan ville han inte alls flytta ihop. Nu ska han säga upp sin lägenhet. Låt oss bara hoppas att vi står ut i min 2:a.
Det är verkligen trångt och jag har rensat så mycket jag bara förmått. Sen ska vi ta itu med att sälja av Daniels möbler. Känns också sådär eftersom det är jäkligt fina saker, i väldigt bra skick. Köksmöblerna är ju knappt använda!
Någon som är i behov av köksmöbler, soffa, projektor, projektorduk, Xbox 360, skrivbord, sängram 180 cm, 120 säng, bauta-spegel, micro, porslin, brödrost, lampor eller något annat? Hojta!

Categories: Blogg