Nu har vi svinkoppor. Jag verkligen hatar namnet. Svinkoppor. Det låter svinäckligt, men är egentligen inte så farligt. Jobbigt och obehagligt, ja. Men inte svinäckligt.

Lukas har blåsor runt näsvingen. Det är rött och irriterat som bara den. Vi tvättar och försöker hålla rent. Byta handduk flera gånger om dagen, byta örngott varje dag och storkonsumera handsprit. MEN, hur blir det med skolan? Ska jag låta honom gå eller vara hemma?
Lukas är verkligen inte duktig på att låta bli att pilla. Hemma kan jag tjata på honom om att tvätta händer och sprita. Men jag är tveksam till att dom gör det i skolan. Antar att jag får ringa och fråga hur dom vill att vi ska göra. Skulle verkligen behöva att Lukas var i skolan imorgon eftersom jag och Daniel ska träffa LSS-handläggaren.

Nu ska jag ge mig iväg på jakt efter ett par jeans i RÄTT storlek. Jag har blivit ganska bra på att köpa jeans, men alltid sådana som är för små. 🙂 Tappar jag 5-10 kg till så har jag lite byxor att välja på. Just nu har jag bara ett enda par som sitter bra (som jag köpte för ca. 20 kg sedan). Men jag skulle ju behöva ett par att byta med. Just nu får jag använda byxor som är 3 storlekar förstora och ser ut som säckar på mig. Mindre skoj.

Skor

Fick hem mina toksnygga skor i fredags också men måste byta dom till en storlek mindre. I och med min viktminskning så har även fötterna krympt. Tro det eller ej, men man har faktiskt fett på fötterna med, vilket gör att fötterna blir smalare. 40 kg mindre belastning gör även att jag har återfått min ”vanliga” skostorlek. Dvs. 39 istället för 40. Det tackar jag för. Men, note to self, jag behöver inte köpa större skor för att skorna är smala i modellen. Jag behöver inte heller storlek 40.

Categories: Blogg