Nu börjar det likna något. Hela dagen har vi hållit på och rensat och packat, flyttat och fixat. Daniels lägenhet är i stort sett tom. Vi har två soffbord, spegel, balkongmöbler och en bokhylla kvar. Sen städningen såklart. Men jag tror att det fixar sig ganska snabbt. Det är ju en liten lägenhet och väldigt lättstädat. Ska bli sååå skönt när vi är klara.

Imorgon börjar sista veckan i Lukas skola. Fick nyhetsbrev från skolan i fredags där dom skriver att veckan kommer handla om hälsa och motion och avslutas med vårruset. Helt åt helvete för Lukas! Vi kan inte förvarna honom ordentligt om vad som kommer hända eftersom vi inte fått mer information än så här. Plus att han _avskyr_ idrott och verkligen behöver stöd om han ska klara av det. Dessutom sprang han vilse förra året och var det enda barnet på hela skolan som inte fick något diplom. Sånt sätter sina spår…
Nu är frågan vad jag ska göra. Doktorn sjukskriver 100% om jag vill. Jag VILL egentligen att Lukas ska vara i skolan, men känner mig inte trygg i att lärarna ringer om det behövs. Dom verkar ju inte se att Lukas mår dåligt. Det är en galet pissig situation. Jag vill att Lukas sista vecka ska bli bra. Men det ser mörkt ut…

Jag önskar att någon kunde tala om för mig hur jag ska göra. :S

Categories: Blogg