Funny-and-Clever-Egg-Photography-1

Idag var sista dagen i Engelska skolan. Lukas har varit hemma idag också men vi gick till skolan och bjöd på glass. Lukas var riktigt glad och munter, vilket kändes jättebra. Det blev ett bra avslut.

Hela dagen har Lukas varit på bra humör – vilket är ovanligt nu för tiden. Jag njuter som bara den. En hel dag men typ inga utbrott alls. Jag hoppas att påsken har fler sådana dagar att bjuda på.

Funny-and-Clever-Egg-Photography-2

Dagen har till stor del spenderats med att köpa blommor till uteplatsen och till att montera stol från IKEA. Jag passade också på att ta en stund i solen. På den nya stolen, i min nya bikini. Japp! Ny bikini! Och vet ni vad det bästa är? Jag kunde välja den bikinin jag VILLE ha, inte bara den som passade! Förra sommaren hade jag storlek 52/54. I år blev det 44. 😀 Det känns faktiskt galet bra. Vill helst ner till 40, men jag klagar inte som 44:a.
Dock måste jag försöka komma igång med träningen snart igen. Har gått flera månader utan träning nu, och det känns mindre bra. Förhoppningsvis kan jag börja träna på lunchen igen när Lukas skolats in och förhoppningsvis klarar heldagar igen.

Categories: Blogg

One Response so far.


  1. Mi-Ma skriver:

    Hejsan…läste här och grattar till minskade storleken och bikinin =) sen hoppas jag du kan komma igång med träning så fort Lukas skolats in…annars får ni promenera runt kommun och få motion så sett eller simma och bada i bassäng!

    Brukar läsa här någon gång då och då – via facebook hjärtefrågor Npf (tror jag det var)

    Ha en bra påsk…//Mi-Ma