Då var påsken avklarad. Lite påskmat har gått ner, för mycket godis (för mycket i mina mått mätt) och en himlans massa donande. Daniels lägenhet är tom och nycklarna lämnades till den nya hyresgästen idag. Så nu är vi officiellt sambos. 🙂
Rensat garderoben igår. Det var…spännande. Det var mängder med kläder som jag krympt ur, som var slitna eller som jag aldrig använder. Ca. 3 säckar (hälften var nog Lukas urväxta) åkte i klädåtervinningen och en säck ska med hem till mamma. Nu kan jag faktiskt hitta det jag vill i garderoben. Det jag märkte var dock att jag har ganska gott om byxor och kjolar, men typ jättedåligt med kortärmade tröjor. :S Måste åtgärdas.

Imorgon ska Lukas börja i nya klassen. Inskolningen börjar lugnt med en timme om dagen. Undrar om jag eller Lukas är mest nervös…

Kan verkligen inte släppa tankarna på bolltäcke och tidstock till Lukas. Blir inte klok på vart jag får tag på ett bara. Är det aspergercentrum som tillhandahåller hjälpmedel? Måste klura ut det asap.

Categories: Blogg