”När jag blir arg är det som om någon tar över min kropp. Jag kan inte styra över den.”

Hur ska man reagera på det? Vad ska jag svara när Lukas säger så? Mitt hjärta krossas (gång på gång) och jag vill så gärna hjälpa honom!

I veckan ska jag ringa BUP. Jag tror faktiskt att Lukas har ADHD. Jag vet inte om det gör någon skillnad att få diagnos, men jag vill ändå veta. Dessutom måste Lukas få träffa en psykolog. SNART! Hans syn på sig själv, oss föräldrar och livet är inte så himla mysigt. Enligt honom är alla elaka och vill att han ska dö. Det är inte okej att han ska känna så. Det är så himla fel! Han är enormt älskad! Jag vill att han ska känna, veta och/eller förstå det. Alla runtomkring är inte onda.

The three main features of depression, wheter in children or adults, are feeling unlovable, feeling that you are worthless and feeling as though you have no control over relationships.
Jag känner mig som världens elakaste mamma igen. Lukas har ett enormt starkt köp-begär. Han blir aldrig glad för saker han får, men ska ändå få saker hela tiden. Igår sa vi ifrån. Nu blir det inga nya saker på en vecka. Gissa vad vi fick för reaktion?

Vi har även infört ett belöningssystem. Om han gör det vi ber honom om, utan gnäll, ska han få ett pokemonkort. Idag misslyckades det. Han fick inget kort. Gissa vad vi fick för reaktion?

Usch, jag är så himla trött på allt negativt!

Categories: Blogg

One Response so far.


  1. Superkex skriver:

    Åh, jag lider med er! Det är asjobbigt med den där balansgången mellan uppfostran och boosta dem att må bra vissa gånger. Kram!