Oj vad tiden springer iväg! Nu är det sommar! Det märks på att det är full fart hela tiden. Bra? Dåligt? Både och, troligtvis.

Vi spenderade midsommar på Skara Sommarland. Vi var där förra året och det var så lyckat att vi bestämde oss för att åka dit i år igen. Dessutom kändes det bra att det var något bekant för Lukas nu när han har haft en så jobbig vår.

Daniel och Lukas grillar
Vi bodde i vår lilla stuga och åkte massor med karuseller. Både jag och Daniel blev gröna i ansiktet ett par gånger (illamående). Tyvärr var vädret inte det allra bästa. Det regnade en hel del. Men vi hade varit duktiga och tagit med oss både tjocka tröjor och regnkläder. Lite vatten och kyla skulle inte få sätta stopp på oss.

Lukas och Daniel i regnkläder på Skara SommarlandSista dagen sken solen ett par timmar, så Lukas kunde även få bada lite. Det var verkligen tur. Jag vill inte fundera på hur han reagerat annars.

Sen har vi haft ett par dagar tillsammans med min mamma, moster och mormor. Det var verkligen mysigt. Lukas var på bra humör och badade massor. Han och Åse fann varandra och det var väldigt härligt att se.

Mamma, moster och mormor
Idag var det tillbaks till fritids. Det var ju sådär… När jag kom och hämtade Lukas kl. 12 satt han och stirrade rakt ut i ingenstans. Han var trött och på dåligt humör. Det är verkligen inte skoj! Imorgon är sista dagen innan semestern. Försöker få tag i vår doktor för att höra hur man ska göra med VAB under semestern. Vi har ju varit tvungna att planera semester så att Lukas ska slippa fritids under dom veckor som det bara är vikarier. Men vi kan ju inte göra något extravagant p.g.a. hur han mår. Någon semester blir det ju inte tal om för mig och Daniel. Våra dagar kommer gå ut på att ta hand om Lukas och se till att han mår bra. Ska man kanske VAB:a och spara semestern tills när man faktiskt kan göra något vettigt av den? Jag och Daniel behöver verkligen _semester_ framöver…
Pratade med försäkringskassan om det, och dom sa att man kan VAB:a om barnet blir akut sjuk. Hmm… men om han varit sjuk i över ett halvår? Hur akut är det då? Jag ogillar otydliga svar.

Categories: Blogg