Anteckningsblock med hemlisarJag skriver inte här längre. Av flera orsaker. Den främsta är att det är väldigt många personer som verkar anse sig ha rätt att säga vad jag inte får skriva. Detta är MIN blogg, och jag skriver vad jag vill.

Jag har en blogg för att jag har ett behov av att skriva av mig, få ut mina tankar och min frustration. Med bloggen hoppades jag även kunna dela med mig av mina erfarenheter till andra, i behov.

Jag ogillar att några få personer ska få styra mig på det här viset. Så jag kommer ta upp skrivandet igen. Först ska jag bara klura på hur. Ska man ha låsta inlägg, som bara ett par få utvalda kan läsa? Eller ska bloggen vara helt och hållet låst?

Ja, det tål att tänkas på. Vad tycker du?

Categories: Blogg

One Response so far.


  1. Anonymous skriver:

    Det är nog bara du som kan avgöra vilka som bör läsa din blogg och inte. Jag brukar titta in här då och då även om jag inte känner er så väl. Jag tycker ni är himla bra som kämpar på och inte ger upp. Det tycker jag är peppande att läsa om. 🙂

    /Emma Olsson