Idag har jag 6 arbetsdagar kvar på mitt nuvarande jobb. Sedan blir jag arbetssökande. Det är faktiskt ganska skrämmande. Det är en stor trygghet att ha ett fast jobb och nu kastar jag mig ut med huvudet före. För att min familj ska må bra.
Det är 24 dagar kvar till flytt. Det är SNART! Lägenheten börjar bli full av kartonger. Det är stökigt och trist. Första advent blir lite annorlunda i år. Inget myspys om man säger så.

Idag efter jobbet ska vi till mamma. Imorgon ska jag och Daniel besöka Lukas nya skola. Jag är otroligt nervös inför detta. Det känns så otroligt viktigt att vi blir bra bemötta och att vi verkligen känner att dom kommer göra allt dom kan för att hjälpa Lukas. Vi vet att han mår bäst av att gå i en specialskola/specialklass men det finns inte i Askersund. Kanske jag kan motivera dom till att starta en?

Närlundaskolan

Categories: Blogg