Efter ett långt blogg-uppehåll återkommer jag nu. 🙂 Åren passerar snabbt och det känns som en evighet sedan vi flyttade till Askersund.

Vi kämpar fortfarande med vardagslivet. Att få pusselbitarna på plats. Funktionshindren gör sig ständigt påminda hos oss.

Jag jobbar nu ivrigt med att dela med mig av min kunskap och för att kunna hjälpa andra. För är det något jag saknat själv, så är det att få stöd ifrån någon som man kunde identifiera sig med. Att inte behöva höra ”men alla barn har svårt med XXX ibland”. Någon som bara nickade och sa ”jag hör vad du säger”. Den personen är jag! Jag vill gärna lyssna på dig. När du vill få goda råd har jag säkert ett par sådana att ge, men bara om du vill ha dom.

Nu är påsken på intåg och jag ska måla ägg tillsammans med Lukas. 🙂 Kvällen ska spenderas med mys.

Ett lyssnande hjärta

Categories: Blogg