Trögt att komma igång idag. Kan det kanske bero på omställningen till sommartid? Att ställa om klockan är för oss ganska jobbigt. Lukas vaknar ju alltid klockan 7, oavsett när han lägger sig (hurra för melatonin!), och nu kommer det alltså inte stämma längre.

Med Daniel är det samma sak. Han behöver inte någon väckarklocka. Han vaknar alltid långt före det är dags att gå upp. Och jag som är lättväckt vaknar ju också då. Mitt behov av sömn är tyvärr mycket större än hans. Well well, nu ska jag i alla fall packa ihop mig och ge mig iväg på en långkörning. Mamma ska hämta en hund i Norge och jag ska skjutsa henne. 7 1/2 timme enkel väg. Puh! Killarna ska ta hand om sig själva tills på Tisdag kväll. Lukas är mindre glad för detta och klagar högljutt! ”My life Will be horiffic” förklarade han för mig. <3 Sen fick han inte i sig frukost och sprang in på toaletten och kräktes. Inte ett helt ovanligt scenario. Och frågan vi ställer oss varje gång – är han sjuk eller beror det på stress?

Skylanders

Categories: Blogg