Efter mycket om och men har jag nu en ordentlig arbetsplats. Jag har ju länge suttit med min bärbara dator i soffan, vilket ger konsekvenser på axlar och nacke. Vi har inrett ett rum till mig i anslutning till garaget. Men det är ett samtalsrum med soffa och bord. Inte heller så bekvämt att sitta när man ska skriva mycket. 

Nu har sonen flyttat in sin dator till sitt rum, vilket har lämnat en ledig plats på kontoret. Så igår gick resan till IKEA där vi införskaffade skrivbord och kontorsstol. Idag har jag monterat ihop sakerna och allt är nu på plats. Eller nästan allt i alla fall. Hur jag ska få plats och ordning på alla mina papper är en annan femma. 🙂 Och så skulle jag behöva få skrivaren att fungera mot min dator, men det verkar omöjligt.

arbetsplats

I morse hände något helt fantastiskt. Det var dags att gå till skolan och jag höll på och hjälpte honom att klä på sig. Daniel kom ner och skulle precis börja göra sig klar att gå med Lukas. Då säger sötnosen, helt utan vidare: ”Mamma, jag vill gå själv till skolan idag.” Snacka om att mamman blev snopen! Min lilla pojke växte plötsligt massor. Han börjar bli stor! Tänk att han kom på en sådan sak, helt själv. 🙂 Han fick såklart gå själv och det gick jättebra. Vi ringde till skolan och bad dom kontakta oss om han inte var framme i tid.
När det började närma sig dags att gå hem ringde vi och frågade om han ville gå hem själv också. Då svarade han ”nej, det blir för mycket på en gång”. Mitt kloka barn! <3

Categories: Blogg