Lukas, mitt älskade barn! Du är min stolthet, min drivkraft och min glädje!

Igår var jag i Sollentuna och föreläste om din och min kamp med skolan. Allt vi har varit med om, komprimerat till 45 minuter. Det var inte utan att det kom ett par tårar från mig – och publiken. Men allting jag sa, kom ju direkt från hjärtat. Så hur kunde vi undvika att bli känslomässiga? Jag är enormt glad för att jag får chansen att berätta om våra erfarenheter, dela med oss till andra och förhoppningsvis, på så sätt, kunna se till att någon annan slipper dom svårigheter vi fått kämpa med. Om ett enda barn får det lite bättre, är det värt det! Jag är stolt över dig Lukas. Stolt för att du låter mig berätta om dig. För att du kämpar med dig själv, så att mamma ska kunna åka bort ibland. Jag vet att det inte är lätt.

Du och jag Lukas – tillsammans ska vi kämpa oss vidare genom de år som vi har framför oss. Tillsammans ska vi slå hål på fördomar, kräva vår rätt och se till att både du och jag kan få må bra! Du är en stjärna, klok och underbar. Jag är övertygad om att du påverkar mångas liv till det mer positiva! Inte bara mitt.

<3

Lukas och skolans värld

Categories: Blogg