Så viktigt, men ändå många gånger väldigt svårt. Att ta hand om sig. Hur gör man för att orka, när man har levt – och lever i en så pressad hemsituation som jag alltid har gjort? Det tog mig 30 år att förstå att jag inte ska lyssna på alla goda råd. Innan jag började lyssna på mig själv! Och så tror jag ofta att det är, man vet _egentligen_ vad man har för behov, men andras tyckanden påverkar oss – och ofta i fel riktning!

Säg inte vad jag behöver! FRÅGA istället! Tänk om det kunde bli en gyllene regel.

anhörigskrift_framsida_b180px_webb Det är mycket som händer för mig just nu, och det är jätteskoj med alla förfrågningar som trillar in! Jag brinner verkligen för det jag gör, och det värmer mitt hjärta varje gång någon återkopplar till mig och berättar hur dom blivit berörda av min berättelse.

En lite extra rolig sak är att jag blev intervjuad till NSPHs anhörigfolder. Ladda gärna ner den från deras hemsida. Du hittar den här.

Categories: Blogg