Ta hand om dig!

Så viktigt, men ändå många gånger väldigt svårt. Att ta hand om sig. Hur gör man för att orka, när man har levt – och lever i en så pressad hemsituation som jag alltid har gjort? Det tog mig 30 år att förstå att jag inte ska lyssna på alla goda råd. (mer…)

Och sen då?

Idag påbörjades arbetet inför (H)järnkolls kommande manifestation, den 6 Maj. Dagen ägnades åt brainstorming i arbetsgruppen. Jätteskoj!
Temat jag kommer jobba med är Diagnos – vad händer sen? (mer…)

Se dom osynliga barnen

Igår var jag i Söderhamn och höll min föreläsning ”Drömmen om Pappa” för andra gången. Det är en föreläsning som betyder väldigt mycket för mig. Det är en personlig berättelse som vill väcka tankar och funderingar på hur vi ska se ”dom osynliga barnen”. (mer…)

Drömmen om pappa

Nationella anhörigdagen är nu på Söndag. 6/10. Över hela landet uppmärksammas anhörigdagen och/eller anhörigveckan genom olika arrangemang. Många kommuner erbjuder föreläsningar till anhöriga, en väldigt bra form av anhörigstöd, då många uppskattar igenkänningsfaktorn. (mer…)


One Response so far.


  1. Lia skriver:

    ❤️ Starkt av dig, mycket beundransvärt ❤️
    Kram

På tal om det där med kalas…

Lukas fyller år på lördag. Tänk att han redan blir 10 år! Är han inte längre min lilla bebis då? Han försöker gång på gång förklara för mig att han inte längre är något barn. Han är faktiskt snart tonåring! *gulp* (mer…)